Home Noutati 10 rase de pisici gri

10 rase de pisici gri

4 min citire
0
0
1,896

Pisicile gri sunt printre cele mai populare rase de pisici, datorita caracteristicilor lor unice si parului lor frumos. Acestea sunt disponibile in mai multe nuante si culori, iar mai jos sunt prezentate 10 dintre cele mai populare rase de pisici gri.

Cornish Rex este o rasa de pisica cu par scurt, ondulat si moale care se incadreaza perfect in orice casa. Acestea sunt cunoscute pentru energia lor, iar culoarea principala a acestora este gri, cu alte culori, cum ar fi alb si negru.

British Shorthair este o rasa de pisica tare si puternica, cu o blana fina si groasa, in general de culoare gri. Acestea sunt cunoscute ca fiind foarte iubitoare si se pot adapta usor la orice mediu.

Sfinxul este o rasa de pisica fara blana, cu o piele neteda si moale. Aceste pisici sunt, de obicei, de culoare gri, cu pete si pete de alte culori, cum ar fi alb, negru si rosu. Sfinxul este o rasa inteligenta si foarte iubitoare.

Chartreux este o rasa de pisica destul de mare, cu o blana densa si moale, in general de culoare gri sau albastru. Acestea sunt cunoscute ca fiind foarte inteligente si iubitoare, iar temperamentul lor este foarte calm si bland.

Ragamuffin este o rasa de pisica cu par lung si moale, de obicei de culoare gri, cu pete si pete de alte culori. Acestea sunt cunoscute pentru blandetea lor, iar temperamentul lor este foarte calm si iubitor.

Maine Coon este o rasa de pisica mare, cu o blana deasa si moale, in general de culoare gri sau albastru. Aceste pisici sunt cunoscute ca fiind foarte inteligente si iubitoare, iar temperamentul lor este foarte bland si calm.

Russian Blue este o rasa de pisica cu par scurt si moale, in general de culoare gri. Aceste pisici sunt cunoscute pentru iubirea lor si inteligenta lor, iar temperamentul lor este foarte calm si bland.

Somali este o rasa de pisica cu par lung si moale, in general de culoare gri. Aceste pisici sunt cunoscute pentru energia lor, iar temperamentul lor este foarte vesel si prietenos.

Birmanezele sunt o rasa de pisica cu par lung si moale, in general de culoare gri. Aceste pisici sunt cunoscute pentru blandetea lor si inteligenta lor, iar temperamentul lor este foarte calm si bland.

Abyssinian este o rasa de pisica cu par scurt si moale, in general de culoare gri. Aceste pisici sunt cunoscute pentru energia lor, iar temperamentul lor este foarte vesel si curios.

Încărcați mai multe articole similare
Load More By prachi prachi
Load More In Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si

Cum poti sa-ti optimiezi casa pentru a te bucura de confort alaturi de o pisica cu par lung!

Daca ai o pisica cu par lung, probabil stii cat de important este sa ii oferi un mediu con…