Home Noutati Cum sunt pisicile in functie de zodie

Cum sunt pisicile in functie de zodie

4 min citire
0
0
305

Astrologia poate fi o modalitate distractiva de a explora trasaturile de personalitate ale pisicilor in functie de zodie. Desigur, trebuie sa tinem cont ca aceasta este o abordare ludica si nu are nicio baza stiintifica reala. Caracteristicile pisicilor sunt in mare masura influentate de factori genetici, mediu si experiente individuale. 

Iata cum ar putea fi pisicile in functie de zodie:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Pisicile nascute sub semnul Berbecului pot fi energice, jucause si aventuroase. Sunt curioase si isi urmeaza propriile dorinte, uneori avand un spirit independent.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Pisicile Taur pot fi cunoscute pentru confortul si lenevia lor. Le place sa se relaxeze in locuri calde si confortabile si sa se bucure de gustarile lor preferate.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Pisicile Gemeni ar putea fi curioase si inteligente. Le place sa exploreze, sa interactioneze cu proprietarii lor si sa se joace cu o varietate de jucarii.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Pisicile Rac sunt adesea afectuoase si atasate de proprietarii lor. Le place sa se cuibareasca si sa primeasca multa atentie si iubire.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pisicile Leu pot avea o personalitate regala. Sunt curajoase, pline de incredere si adora sa fie in centrul atentiei. Pot avea nevoie de laude si aprecieri.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Pisicile Fecioara sunt ordonate si atente la detalii. Le place sa isi aranjeze blana si sa aiba un mediu curat in jurul lor.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Pisicile Balanta pot cauta armonia si echilibrul. Sunt prietenoase, sociabile si pot sa isi trateze proprietarii si alti membri ai familiei cu afectiune.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pisicile Scorpion pot avea o personalitate misterioasa. Sunt observatoare, intuitive si pot dezvolta legaturi profunde cu proprietarii lor.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pisicile Sagetator pot fi aventuroase si pline de energie. Le place sa exploreze si sa se joace in aer liber, avand nevoie de stimulare mentala si fizica.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pisicile Capricorn pot fi rezervate si responsabile. Le place sa isi gestioneze activitatile in mod independent si pot avea o atitudine serioasa.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Pisicile Varsator pot avea o atitudine nonconformista si independenta. Sunt curioase si pot fi interesate sa incerce lucruri noi si diferite.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pisicile Pesti sunt sensibile si intuitive. Pot avea nevoie de o atentie speciala si pot crea legaturi puternice cu proprietarii lor.

Încărcați mai multe articole similare
Load More By Tomitza
Load More In Noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi si

Pisicile ii pot invata pe copii ce inseamna dezvoltarea personala

Pisicile, cu personalitatea lor jucausa si misterioasa, nu sunt doar animale de companie a…