Alte articole

Mic dictionar

feadi

Un dictionar si ghid pentru totii cainii sau pentru toti stapanii care vor sa inteleaga modul cainilor de a privi lucrurile din jurul lor, dar mai ales pentru cei care vor sa se amuze!

 

Lesa
Asa este denumita o banda sau o curea care se ataseaza zgarzii tale, cu ajutorul caruia iti plimbi stapanul unde ai tu chef ! Nu uita, ca atunci cand stapanul ajunge acasa de la munca sa il intampini cu lesa in gura. Daca obisnuiesti sa faci asta, atunci plimbarea ta va fi garantata!

Patul tau (n.r. al cainelui)
Orice suprafata moale, curata, precum o cuvertura alba, o canapea noua sau rufele proaspat spalate si uscate.

Salivarea
Este ceea ce patesti tu cand stapanul tau mananca, iar tu nu! Ca sa iti iasa cat mai bine aceasta activitate, trebuie sa stai cat mai aproape de stapanul tau, sa il privesti cu tristete, sa scoti limba si … mai departe stii tu ce trebuie facut.

Citeşte mai departe...
Tomitza la o sedinta de agility PDF Imprimare Email

feadi

Un filmulet facut la baza Ringstar, la o sedinta de agility. Tomi e innebunit dupa sportul asta... Sare, alearga, e fericit.... mai ales ca primeste si recompense.

 

Mai mult, e o metoda foarte buna de a consuma energia cainelui si de a consolida spiritul de echipa intre stapan si catel. Enjoy!


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 
Banner